tiistai 12. maaliskuuta 2013

Uuden penkin testailua

Otsikosta joku saatto jo arvata, että Piimällä on uus koulupenkki (siis satula). Kuvaa ei ole (ainakaan vielä) koska ei ollut kameraa eikä tota uutta puhelinta tallilla mukana.
Vanha.. :D

Tulin tallille porukoitten kyydillä ja moikkasin Piimää ja menin varustehuoneesta hakkee harjapakin, suitset ja satulan. Otin sitte hepan käytävälle ja otin loimen pois ja harjailin ja laitoin suojat jne.
Sitte satulan värkkäsin kans kyytii ja se oli kyllä upee !! Rakastuin siihe :D Sitte loimi selkään ja kypärä päähän ja kuolainten lämmityksee. Sitte kuolaimet suuhu ja hanskat ja heijastinliivi päälle ja menoksi !!
Käppäilin maneesille ja siellä heitin normaalisti loimen ja kiipesin kyytiin. Ihana oli istua siinä penkissä. Kävelin pitkin ohjin hetken ja sitte aloin käynnissä työstämää ja meni ihan kivasti.
Sitte otin ravia ja ai että !! Siinä ei voinu könöttää mite vaa, vaan selkä jotenki suoristu ja muutenki siinä oli tosi kiva istua<3 Keventämine oli kivaa ja hevonen toimi hyvin.
Sitte harjotusravi !! Voooooiiiii<333 Siinä oli niin helppo istua ja jotenki alko automaattisesti tekee enemmän töitä vatsalihaksilla ja istumaan suorassa. Olipa muute kivaa. Laukkaki meni iha jees. Laukkasin eka oikeelle ja sen jälkee Piimä oli vähä höyrötyshöyrötys ja ei meinannu malttaa myödätä mut kyllä se sieltä tuli ja sitte ku olin toiseen suuntaankin laukannu nii meni kivasti. Sitte ravasin hetken ja otin välikäynnit. Sitte ku otin ohjat takasi tuntumalle otin ravia ja istuin harjotusravissa ja tein avoja ja voltteja. Tein aika paljo niitä molempiin suuntiin ja sitte otin loppuverkat ympyröitä kevyessä ravissa. Kivasti meni. Sitte otin käynnissä peräänannossa vähä ylitaivutusta ja sitte loppukäynnit ja kakkojen keräily ja talliin.
Siellä perusjutut. Varusteet pois, harjaus, loimi päälle, melassi ja tavarat paikallee. Juotin yhelle toisellekkin melassit ja sitte juttelin ihmisten kanssa ja sovin että käyn huomennaki ratsastaa Piimän. Sitte lähinki kotiakohti.


6 kommenttia:

  1. Voi, kiva että Piimä on saanu koulusatulan! Onkohan minkä merkkinen, tälleen hitonmoisena wannabe varusteurheilijana pakko kysyä!:D

    VastaaPoista
  2. Oooi, ihnuu(: Voin vaan kuvitella mite ihana se on! :D

    VastaaPoista
  3. Mikä sun uus kännykkä on ?

    VastaaPoista