maanantai 11. maaliskuuta 2013

Sallalla ja lahjakortti

Tänään alko koulu taas hiihtoloman jälkeen ja oli yllättävän ihana maanantai. Viime viikolla ostin uuden puhelimen, jolla nyt tämän postauksenkin kirjottelen ku tähän sai blogger sovelluksen.

Muttapa siis. Tänään koulussa mun ystävä anto mulle lahjan, koska olin liikuttanu sen ponia ja vieny sille kirjoja tallille. En mä ois mitään tarvinnu, mut se oli sitten ostanu. Kiiiitos<3 sain 20 e lahjakortin suitsishoppiin !! Mitäköhän sieltä löytyy ??:D oon vaa niiin kiitollinen hänelle ettei sitä voi sanoin ees kuvailla(:

Sitte kävin illalla myöskin ratsastustunnilla ja menin (yllätys) Sallalla.
Poni oli jo valmiiks tunnilla nii olin sitte jennin seuraneitinä ku se laitto ponia valmiiks (: sitteppä lähettiin maneesiin.
Sallalla oli uus penkki !! Jee :D kiipesin kyytiin ja se satula tuntu tosi hyvälle. Kävelin pitkin ohjin uraa pitkin muiden kanssa. Sitte otettiin ohjat tuntumalle ja ravia.
Tehtiin alkuverkaks perus kolmikaaristakiemurauraa A:n päädystä ja pitkälle sivulle piti tehä käynnissä loivakiemuraura(ko ?? Blackout..) että pysty helpommin väistämään komikaarisella olevaa. Salla meni toosi kivasti kun opin ratsastamaan sitä oikein päin olko-ohjalla ja sisäpohkeella. Tuli hyviäkin pätkiä ja vauva alko taipumaan eikä menny ihan vänkyrällä (siis ei menty vielä muodossa). Tehtiin sama tehtävä molempiin suuntiin ja kivasti meni (:
Sitte otettii laukkaa niin, että piti tehä päätyyn 2 ympyrää niin, että eka ravattiin puolikas ympyrä ja nostettii keskihalkasijan päältä laukka, laukattiin ympyrä takaisin sinne keskihalkasijalle ja siirryttiin raviin ja ravattiin ympyrä loppuun. Sama molempiin päätyihin ja suuntiin. Aluks meinas mennä vänkyränä, mutta pari kertaa kun tein napakammin, toimi sitte tosi kivasti (: vasemmalle oli vähä hankalampi eikä laukka aluks noussu nii jouduin vähä muistuttaa raipalla, pukki ja sitte laukka. Toimi iha jees vaikka poni ennakoi laukannostoo ja ravi meni tahdittomaks ja sillo aina piti tehä voltti. Mutta iha jees.
Sitte tehtiin parit avot pitkille sivuille molempiin suuntiin ja sitte loppuverkat ravissa ja käveltiin. Käynnissä kun välillä työsti, alko sieltä löytyä jo vähä myötäämistä niskasta ja kaulan pyöreyttä.
Mutta lyhyesti sanottuna vauva oli tänään tosi huippu<3

Ja kuvat laitan tähä loppuun ku en osaa vielä oikei siirrellä kuvien paikkoja tällä puhelimella. Sori. Mut eka salla ja sitte se lahjakortti. Sallasta vanha kuva. Sori ):

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus!:)
    Minkä puhelimen sait? Mulla on nokia lumia 610 valkosena ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti (:
      Tää on joku Samsung Galaxy Ace tai joku tollanen. Valkee kans. Jos teen videopostauksen nii voin siitä käyttää tän esillä :D

      Poista