tiistai 12. maaliskuuta 2013

Perjantain estevalmennus

Nonii !! Sain kuvia perjantain valmennuksesta, jossa olin siis Piimän kanssa. Kuvat on aika loppu valkasta.

Mutta nii. Tallille tulin iha hyvissä ajoin ja aloin laittelee heppaa valmiiks ja meinasin tehdä videopostauksen, koska en ollu kenenkää kanssa puhunu et kukaa tulis kuvaamaan, mutta sitte onneks sain kuvia !! Jes :D
Lähin maneesille kävelee ja sitte verkkailin siellä muitten kanssa käynnin, ravin ja laukan. Sitte käveltii ja sitte alkoki valkka.
Verkka esteeks tultiin molempiin suuntiin 3 kertaa kavalettipysty. Oikeelle meni iha jees, vasempaan yks ohi hyppy ku pääty oli kauhistuttava ja sitte meinas vähä olla kova vauhti koska oli väärät kuolaimet suussa.. Muttaa hengissä selvittii (: (este nro. 1)
Tultiin rataa. Mä tulin Piimän kanssa 70cm ja 80 cm. Iha jees onnistu.. ainaki melkein :D

 

70 cm radalla oltii molemmat vähä hukassa ja tiet meni vähä.. Männyille ja kenguru loikkia tuli ja meinattii vähä juosta pidätteestä, mutta sitte ku sain puolipidätteet läpi, parani huomattavasti. Tultiin molemmat korkeudet kaks kertaa ja aina parani vähän edelliseen nähden. En nyt oikein mitään osaa muuta selitellä ku kuvasta näätte radan (^) molemmissa korkeuksissa sama. Toivottavasti saatte selvää.
Ja sitte tehtiin loppuverkat ja käveltiin normaalisti. Tässä vielä näitä kuvia (:

Korvat höröllää<3



Silmät kiinni yli esteiden :D

Hey me hypätää :D
 






Batmann




Ääää pieni vihree mies !!


Hieno<3


4 kommenttia: