lauantai 15. kesäkuuta 2013

Estekisoissa ekat 70 cm ja 80 cm

Tänään oli siispä ne estekisat, joista jo mainitsinki.
Aamulla nousin ylös aika lailla heti 7 jälkeen ja tein kaikki aamujutut ja etin tavarat valmiiksi. Kisahousut, check! Kypärä, check! Kisahanskat, check! Rahat, check! ... ... ...
Sitten tallille(:
Menin tallille jo hyvissä ajoin ku auttelin Jenniä Finan kanssa 60 cm. Laitoin ponille satulan ja suitset ja kävelyttelin sitä pihalla sillä välin ku Jenni tutustu rataan. Sit se tuli ja lähti käppäilemään verkkakentälle ja mää menin kattomaan radat ja otin niistä kuvat ja opettelin niitä aina ku kerkesin :D
Sitte Jenni verkkas ja mää kuvailin, samoin myös rataa. Tässä pari kuvaa Jennistä ja Finasta (:
Ponihan ei hyppää ilmavaralla :D


Jennin radan jälkeen Puhi tuli ja kävin sitten maksamassa startit ja sitten oli rataan tutustuminen ja käppäiltiin se sitten heti 60 cm jälkeen.
Sitten kävin vaihtamassa vaatetta (taino ottamassa pois) ja sitte otettiin heppa kopista ja laitettiin valmiiks ja sitten käppäiltiin hetki ja menin sitte verkkaamaan. Puhi oli tosi kivan tuntune ja hyppäs tosi kivasti !! (:



Sitten radalle. Puhi oli ÄLYTTÖMÄN hyvä. Se hyppäs ja liikku tosi rennosti ja ei otettu kumpikaa yhtään paineita, koska oli kuitenkin mun eka 70 cm rata kisoissa. Uusinnassa käänsin aika rohkeesti, koska hevonen tuntu et se vois hypätä minkä vaanesteen vaikka paikaltaan ja takaperin. Pienet tiet onnistuki tosi hyvin omasta mielestä (:


c) Minna
Lentoponi<3
Ja sijotus tuli !! Eka 70 cm ja sijotus. Hyvä Puhii !!<3 Oltiin siis 4. sijalla.

Hebo söppänä ja kuski totisena möllöttää :D
Sitten hommasin itelleni hepan hoitajan, Kajolle siis, ja mentiin sitte tutustuu 80 cm rataan, joka oli kans aika simppeli, mitä oli myös 70 cm.
Ku oli rataan tutustuttu, kiipesin Kajon kyytiin ja se tuntu tosi korkeelle Puhin jälkeen :D Mutta sitte käveltiin jonkun aikaa ku ei heti päästy verkkaamaan. Sitten aika nopea verkka. Kajo tuntu tosi hyvälle ja kevyelle ja se katto kivasti myös paikkoja. Sitten maneesille päin.
Sain nähä Puhin 80 cm radan, koska olin just sillon valmistautumassa maneesissa. Siinä ootellessani juttelin yhen tyypin kanssa (en kerro nimiää :DD) ja suunnittelin tekeväni Kajolla isot tiet, mutta tämä kyseinen henkilö sano et: "Anna mennä vaa. Kyllä se kääntyy". Otin sitte neuvosta vaarin ja lähin ratsastamaan uusinnassa pienillä teillä nopeasti. Ja HYVIN Kajo kääntykii. Tosi hienosti !! :D


c) Minna

c) Minna
c) Minna
Ja Kajonki kanssa päästiin palkintojen jakoon. Eka 80 cm, ihan hyvin :D Oltiin 2. sijalla Kajon kaa. Tosi hieno tyttö Kajo !!<3

Sitte hoidettiin Kajo pois ja kävin kansliassa valitsemassa tavarapalkinnot molemmista luokista. Oisin halunnu ottaa Piimälle satulahuovan, ja oisin voinuki ottaa, mutta Piimän omistaja oli liputtamassa nii ei ollu kattomassa kokoja tai mitää nii en sit ottanu ):
Mutta sen sijaan otin riimunarun


Ja luonnon valkeen kisapaidan

Sori ilme -.-


Sitten vein Kajon pihalle ja lähin äitin kyyvillä kotia kohti, koska skope on huollossa nii joudun liikkumaan autolla /: Tylsää.

Mutta tällasta tällä kertaa (: Muistakaahan, että kommentit piristää aina päivää (;

4 kommenttia:

  1. jee hyvä te!(: kiva että meni hyvin:D jäi kyllä harmittamaan kun en ite päässy kisaamaan!:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti harmittaa/: Mut onneks tänä vuonna on paljo kisoja (:

      Poista