keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Piimällä tuuppausta ja Kajolla esteitä

Teen maanantaista postausta.

Böö !!<3
Tuntii Nokkiksen kaa tallille ja laiteltii Piimä valmiiks ja lähettii kentälle päin.
Piimä oli ihan mahtava !! Se ei painanu ees oikeeseen ohjaan ja oli muutenkin älyttömän kevyt ja kuuliainen. Aluks se ei säikkynytkää yhtään, mutta vähä piti tietty säpsyä ku ulkona mentiin. Menin vaan sen puolisen tuntia ku piti sitte ehtiä tunnille ja tallille tulo vähä lykkäänty koska skootterit ei oikein meinannu toimia..
Mutta tässä on videoo. Tein lähinnä ympyröitä.


Käytiin sitte laittamassa heppa pois ja ajettii skopalla ratsastuskoululle. Käytiin tallissa ja mentiin sitte maneesiin, jossa sovittii opettajan kanssa, että menisin Kajolla lauantaina (15.6) estekisoihin ja katottiin tunnilla mitä korkeutta menen. Meen siis mun ekan 80 cm kisaradan. Oon treeneissä hypänny tosi monesti 80 cm tai vähä reilu, jote iha rauhallisin mielin (: Mutta video teille siitäkin (:


Tänään kävin hyppäämässä Puhilla ja menen sillä samoissa kisoissa 70 cm (sekin mun eka 70 cm kisoissa). Mutta kumpaakaan en jännitä yhtään (: Puh oli tänää ihan liekeissä :D Tosi hyvä fiilis jäi treeneistä (:

Eilen kävin kans ratsastaa Piimällä ja se meni iha hyvin, mutta oli tosi säpsy ku piti mennä ulkokentällä ku maneesin pohja kasteltiin maanantai-iltana ja tuuli jonku verran nii pusikot oli pelottavia, mutta ukko oli tositosi hyvä silloin kun sen sai rentoutumaan. Hieno Ukko <33

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti