maanantai 3. kesäkuuta 2013

Rusinalla yllätys esteitä

Meillä ei tänään pitäny olla estetuntia listan mukaan, mutta olipa sittenkin.

Menin tallille 6 aikaan, joten mulla oli aika paljon aikaa. Kävin kattomassa kellä menen ja sitte menin istuskelemaan ja kävin kännykällä facebookissa ja kaikkee. Rusina oli ollu tunnilla, mutta tuli talliin kuuden tunniksi. Juttelin siinä sitte kaverin kanssa kaikesta ja 20 vaille 7 lähin laittelemaan heppaa valmiiks.


Tallissa siis vielä en tienny että on esteitä. Lähin lyhyen raipan kanssa käppäilemään maneesille ja siellä vaihdoin pitempään piiskaan. Sitten opettaja sano, että kantakaapas tolppia ja puomeja ku hypätään. Kävin viemässä tolpan ja vaihoin raipan takasin lyhyempään tikkuun ja vein sitte vielä puomin ennenkuin kiipesin kyytiin. 

Verkattiin ravissa ja laukassa molempiin suuntiin jonkin aikaa. Aluks Rusina oli ihan älyttömän hyvä, mut sit se tajus et hypätään nii ei malttanu enää pysyä ihan niin pyöreenä. Sori, kuvia ei oo... 

Tää oli toinen kerta ku hyppään Rusinalla ja se on ihan huippu poni !! Laitan videolta napatun kuvan ekalta hyppykerralta (:

Aika järkyttävä laatu...
Jälleen numerot aina oikeella puolella (:
Yläpuolella siis rataa, mut verkkaesteenä tultiin oikeelle harmaata kavalettia (este nro. 1,4,8). Hyvin meni. Vasemmalle tultiin sarjaa (2ab, 5ab) että pinkki oli puomina ja keltanen ristikko. Sitte tultiin vihreetä (nro. 3,6) oikeelta.
Sitte tultiin lyhyt verkkarata, että ensin tultiin 2ab, sitten 6, sitten 7 ja 8. Vähä vaikeesti selitetty, mutta tultiin eka joku 60 cm pari kertaa ja meille sit nostettiin 70 cm-80 cm. Rusina meni vaa nii hyvin<3 
Sitte tultiin tota rataa ja meni seki tosi hienosti. Mutta kuuma kyllä tuli, ei voi muuta sanoo :D

Sitte ravailtiin pari kierrosta ja lähettin kävelemään metsälenkki ja pihan ympäri. Sitte mentiin talliin ja mä harjasin Rusinan ja laitoin sille takasiin patjat ja pintelit ja sitte otin sitä märällä sienellä satulan kohalta ja sitte huolsin varusteet paikoilleen ja sittenpä oikeestaan lähin. 

Rusina kiittää (:
Sori vähä tylsä postaus /:

2 kommenttia:

  1. hei. Sinulla on todella hieno blogi ja postaat kivoja postauksia :))
    voisitko joskus tehä mydayn? ;)

    VastaaPoista