keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Dream will come true!

Tänään sain tosiaan puhelun lääkäriltä, joka kertoin hyvin iloisia uutisia, joden innoittamana muokkasin ulkoasun vähän jouluisemmaksi! Eli magneettikuvassa ei näkynyt mitään ja polvi on ehjä ja minun täytyy vaan alkaa jumppaamaan sitä. Lääkäri sanoi, että nämä voivat olla pitkiäkin kipeitä, mutta että polvessa ei ainakaan ollut mitään mennyt, joten se on vaan luultavasti vähän venähtänyt ja siksi todella kipeä. Koskeehan siihen edelleen, ei se nyt yhdellä puhelinsoitolla parane, mutta nyt tiedän, miten sen kanssa pitää toimia.

Viime talvelta Piimän kanssa pellolla rallittelua!
Saavuin siis tänään kotiin Maaningalle ja kaverit liikuttaa edelleen Rusinaa tämän viikon, mutta nyt minulla on aikaa jumppailla polvea ja tavoitteena olisi päästä ensi viikolla edes melkein normaaliin arkeen koulun ja ponin suhteen. Olen vaan niin iloinen, etten joudu mihinkään tähystykseen tai muutakaan sellaista. Toivottavasti tämä nyt tästä menisi nopeasti ohi, että saisin heittää kepit menemään myös pitempiä matkoja liikkuessa!

Rusinan kanssa estevalmennuksessa viime keväällä
Toivotaan myös, että Hinkulan maneesin pohjaremontti valmistuisi lähi päivinä, että pääsisin hyvällä tuurilla jo sunnuntaina itse ratsastamaan ponilla maneesiin. Aloitus on kuitenkin aika varmasti rauhallinen, mutta täältä noustaan! Voinkun pääsisin jo ensi viikolla koulussa ratsastamaan ja ajamaan ja muutenkin tallille. Luultavasti uusia postauksia tulee melko tiuhaan tahtiin nyt lähiaikoina, sillä minulle on tullut todella kova postailuinto, luultavasti siksi, että on niin paljon ylimääräistä energiaa ja aikaa! Toivottavasti jaksatte lukea postauksiani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti