torstai 25. joulukuuta 2014

Jouluaatto

Jouluaatto siis oli ja meni. MyDayta kaavailin, mutta kuvaaminen jäi niin pahasti, että pitää koittaa joku muu päivä. Aatto oli tosi kiva päivä, vaikka aika paljon sai olla menossa koko ajan aamusta iltaan! Heti kun heräsin ja söin aamupalan, lähettiin Rusinan luo. Sentään Piimälle jätin vapaan, sillä oikeasti vain hetken hengitystaukoja oli!


Tallilla kuitenkin siivosin ensin karsinan, jonka jälkee hain hepan tarhasta ja aloin laittelemaan joulumaastoon valmiiksi! Ulkona oli noin -21 astetta, eli oli aika viileä keli, mutta muuten mulla ei ollut kylmä kuin naamalla vaan! Ripsetkin jääty kauniisti! :`D


Päästiin lähtemään ponin kanssa ja Rusina käyttäyty niin hyvin! Ei yhtäkään uukkaria tai pukkia, vauhti säädeltävissä, ei tehnyt kenguruloikkia ja oli muutenkin niin hauskaa! Ai että mä tykkään tosta hevosesta!<3 Huomatkaa kuvassa pitkät ohjat!


Käytiin meillä kotona syömässä vähän omenaa ja moikkaamassa isovanhempia! Ja tottakai meidän talon vierestä menee melko pitkä ylämäki - täydellinen laukkamäki! Se kiidettiin ylös ja sitten lähinnä ravailtiin loppumatka ja oli vaan niin ihanaa, eikä pakkanenkaan tuntunut niin pahalta, mitä olisi voinut kuvitella! Oli täydellistä!



Mentiin sitten tallille, jossa sitten laittelin hepan pois ja vein takasin ulkoilemaan. Laitoin kamat pois ja iskä tuli hakemaan kotiin, jossa odottikin jouluruoka! Sen söin ja hetken ehdin huokasta, kunnes piti lähteä ensimmäiseen paikkaan käymään. Neljältä lähdettiin liikenteeseen ja kotiin tultiin 11 jälkeen, jolloin avattiin lahjat! Voisin tehdä erikseen pienen postauksen lahjoista, videon vaikka?


Oli tosi kiva päivä ja uni maistu niin hyvin yöllä! Joulupäivänä sitten kävin ratsastamassa Piimän, joka oli ihan jees, vaikka vähän kiinni oikealla, enkä niin erikoisia tehnyt, mutta ratsastan sitä loppu viikon, joten kyllä ehditään! Illemmalla sitten kävin juoksuttamassa vielä Rusinan, joka oli niin ihana kun sitä talutti! Menin polvilleni lumihankeen niin poni tuli jo haistelemaan "mitä sä teet?" -ilmeellä! Mutta huomenna mennään Rusinan kanssa maastoilemaan porukan mukana ja Piimällä reenataan, kuvia toivottavasti Piimältä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti