maanantai 22. joulukuuta 2014

Pian on jouluaatto!

Pientä postausta näin tylsyyden keskellä. Mutta tosiaanki joulu on ihan juuri ovella ja olen koristellut huoneeni jouluisemmaksi ja huomenna on joulusiivous, sekä illalla luultavasti joulukuusen koristelua. Pyörähdän Rusinankin luona nopeasti, mutta poni saa vapaapäivän, että ehdin valmistella joulun kunnolla!



Tänään, maanantaina kävin Rusinan kanssa maastoilemassa. Ajattelin että käyn ihan pienen lenkin kun poni ei kuitenkaan mikään maastovarma tapaus ole, mutta käytiinkin meillä kotona syömässä leipää ja lenkistä tulikin kokonaisuudessaan noin 6km pitkä! Otettiin kaikki askellajit ja laukassa mentiin normaalisti ja myöskin melko kovaa, mutta minä olin se, joka määräsi vauhdin! Ponilla toimi jarrut tosi hyvin, eikä se tehnyt yhtään uukkaria eikä pukitellut vaan meni tosi eteenpäin pyrkivästi ja rohkeasti sinne minne ohjasin! Wow! Kyllä yllätyin ja meillä oli tosi kivaa ponin kanssa!


Huomenna tosiaan vapaapäivä ponilla ja keskiviikkona käyn varmaan joulumaastossa. Ajattelin aatosta tehdä MyDayn, mutta saa nyt nähdä mitä siitäkin taas tulee, mutta yritys on kova! Saa nähdä tuleeko video koskaan ulos, mutta toivotaan parasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti