tiistai 9. joulukuuta 2014

Jollei jouluna ole lunta..

Niimpäniin.. Missä se lumipeite viipyy, mikä oli viime vuonna jo joulukuun ensimmäisenä päivänä? Pysähdyn hetkeksi ja mietin, ollaanko nyt oikeasti joulukuun puolella? Vastaus on kyllä.. Kun katson ulos, näänkö jouluisen maiseman? En. Nään paikoitellen vihreää ruohoa, kynnöspellon, johon on tarttunut muutama hassu lumihiutale. On kuin marraskuun alku, ehkei sekään!


Lumettomasta takapihasta huolimatta yritän kovasti jo virittäytyä joulun tunnelmaan kuuntelemalla joululauluja ja mietin jo, mitä laitan jouluaattona Rusinalle päälle! Toiveissa olisi tietenkin punainen huopa ja pintelit, sekä tonttulakki! Ne vai täytyy ensin haalia jostain! Voisin käydä joku päivä Hööksillä hakemassa ideoita, mutta sitten pohdin, onko se lompakkoni kannalta hyvä ensimmäinen vaihtoehto? Eipä ole, joten ehkä yritän ensin kysellä kavereilta, jos niillä ois lainata! Mut en vaan ehkä kestä jos saan jostain Rusinalle lakin!

Viime viikonloppuna kävin Piimän luona, kuten vihjailinkin jo perjantain postauksessa ja kävin kaksikin kertaa ja.. Kröhöm.. Taisin eksyä satulaan! Otettiin molemmilla kerroilla koulusatulasta jalustimet kokonaan irti ja hyvin pystyin menemään, kun ei tarvinnut polvea liikutella kummemmin. Huomasi kyllä, miten reisien, vatsan ja selän lihakset on rapistunut noin kuukauden aikana kun en harrastanut kummemmin liikuntaa. Haba on kyllä kasvanut kepeillä kävellessä, mutta muuten sitten vähän heikentyny. Tuli niin hyvä olo kun sai oikeasti tehdä jotain, eikä vaan kävelty!<3
 Perjantaina kävin muuten vaan testaamassa ratsastusta ja kuvat (videolta napattu) on sunnuntailta, kun Noorakin oli ratsastamassa Mindillä ja mä vähän autoin ja ridasin Piimän(: ukko oli molempina päivinä tosi hyvä eikä kyttäilly mitään!





Tässä vielä itse video. Itse yllätyin!!



Sunnuntaina menin sitten ihan illalla takasin asuntolalle ja Stiina tuli sitten sinne ja tehtiin koulutyötä. Editoin siihen vidon, tekoon meni kaksi ja puoli tuntia, mutta valmiiksihan se tuli ja te saatte nähdä sen nyt!


Maanantaina menin Hensun mukaan liikuttamaan Rusinaa ja juoksutettiin sitä tooodella kevyesti, koska kenttä oli melko huono, mutta kyllä siinä pysty ottaa ravia. Tosin muutaman laukankin Puppe otti kun vähän virtaa oli ja pukitteli ja potki, mut pystyssä pysy ja kaikki on hyvin! (Kuvat videolta napattu)




Ai poni oli pörheenä? Mitennii?:D



Rusina sai myös suojat ja ENKKUVILTIN lainaan Hensulta!!<3 niistä lisää myöhemmin kunhan kuvia saan niistä! Mutta suojat oli jo juoksutuksessa testissä, vaikkei hyvin näykään nii ne on mustat Eskadronin koulusuojat. Ponilla myös uusi juoksutusapu kuvissa!
Tänään on siis tiistai ja mulla alkokin jo viikonloppu, koska koulussa en voi tehdä mitään, joten opettajien kanssa puhuin ja turhaa mä kouluun raahaudun, joten lähdin Iisalmeen ja huomenna sitten meen kotiin. 
Tänään koulussa oli kolme ensimmäistä tuntia passihevosten hoitoa, mutta alkuun istuin jonkin aikaa ratsutallin aulassa Skidin kanssa ja menin sitten auttamaan Stiinaa. Tai no katoin ku se hoiti Gildaa!



Tänään myös avattiin Savon eläinklinikka, joka siis sijaitsee samalla tontilla, kuin Hinkulakin, joten päästiin tutustumaan sinne. Olihan se hieno ja sieltä saatiin ilmainen jäälinimentti putelli mukaan!



Mutta tosiaan, oon nyt tekemättä yhtään mitään, joten aattelin tehä joitakin vähän erilaisempia postauksia kuin normaalit kuulumispostaukset, joten see you soon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti