maanantai 11. elokuuta 2014

Kaksi muuttoa kahdessa päivässä

Tosiaan eilen, sunnuntaina saavuin asuntolalle ja tyhjensin kamat laukusta kaappeihin ja melkein koko illan vaan kyyhötin yksin koko solussa, mutta ei ollu mitenkään ylitsepääsemättömän kamalaakaan. Reetta ja muut kakkoset kävi pyörimässä siellä illalla ja Reetta oli ottamassa mua vastaankin!
Eka päivä siis meni vaan himmaillessa melkein koko ajan yksin ja aamulla bussissakin oli vielä tosi awkward tunnelma.


Hinkulassa meillä oli aamupäivä luokassa, jossa tutustuin muutamaankin tyyppiin, joiden kanssa päivä sitten vierähtikin! Päästiin tutustumaan pikkasen jo talliympäristöön ja hevosiin, mutta toimintaa ei muutoin ollut oikeastaan ollenkaan.


Illalla me ykköset mentiin laavulle paistamaan makkaraa ja istumaan iltaan ja sama kaveripiiri pysyi sielläkin ja tutustuttiin vähän lisää. Oon siis siitä porukasta nuorin!
Bussia odotellessa tapasin tosi mukavan, mua vanhemman tytön, joka asuu jopa jossain meidän suunnilla. Asuntolaan tultiin ja aloin heti muuttamaan uuteen, vähän kivempaan asuntolaan Reetan ja Märyn kanssa!


Täällä on ollut melko mukavaa jopa ja toivon suuresti, että muutkin viihtyvät täällä. Vielä ei päästä ratsastamaan ja mulla on jo vieroitusoireita ratsastuksesta! Ikävä on jo ihmisiä ja hevosia kotoa päin, mutta ne pysyy ajatuksissa! Eritoten toivoisin niin paljon, että Rusina olisi jo täällä. Käyn tällä viikolla tutustumassa sen tulevaan tallipaikkaan. Voi kun tämä kuukausi kuluisi nopeasti!


Mutta tosiaan. Koitan tehdä mahdollisimman paljon MyDay tyyppisiä postauksia näin alkuun. Videota tuskin tulen tekemään, mutta kuvien muodossa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti