sunnuntai 3. elokuuta 2014

Voihan käsi

Mulla on nykyään tosi ärsyttävä ongelma, jota en itse huomaa ratsastaessa, nimittäin mun _vasen_ käsi kääntyy aina lappeelleen ja tänään huomattiin Vuokon kanssa, että taivuttaessa vasemmalle, mun kädet menee jotenkin ihan ihmeellisesti! Tänään menin kaks tuntia putkeen ja ongelma korjautui jo vähän, eikä tavuttaessa kädet ollu melkein päällekän, mutta en vaan jotenkin saa pidettyä sitä nurkkiä pystyssä peukalo päälimmäisenä.. 


Se näyttää ihan tosi ärsyttävälle ja haluan vaan niin päästä siitä eroon.. Ei auta kun reenata, reenata ja reenata. Enkä tajua kun se on vaan se toinen käsi! Mutta kyllä se vielä kitketään multa pois!


Mulla on siis huomenna Hinkulassa soveltuvuuskokeet tai jotain sinnepäin ja suunniteltiin Nokkiksen kanssa, että tehdään MyDay siitä. Toivottavasti muistetaan kuvata tarpeeksi, että siitä tulee edes kutakuinkin järkevä. Nyt on luvattu, joten pakko tehdä!


Molemmille hepoille kuuluu oikein hyvää ja Piimäkin on lopettanut keulimisen melkein kokonaan! Perjantaina se ei ollut yhtään avuilla kun sen kävin ratsastamassa, mutta lauantaina se oli jo kuin eri hevonen! 
Rusinalla oli vapaata nyt torstai - lauantai. En ratsasta sillä sen vapaapäivinä ihan vaan siitä syystä, että sillä on nyt tosi kova kunto kun menee monta tuntia päivässä ja yksärinä vain ehkä yhden, joten koitetaan laskea vähän sen kuntoa, ettei se ole ihan täysin mahdoton alkuun!



Mutta näillä mennään toistaiseksi. Perjantaina saan tietää pääsenkö Kiuruvedelle ja sitten lauantaina onkin seuramestaruudet. Teen muuten yhden postauksen vielä tässä lähipäivinä tämän päivän harjoituskisoista Fionalla, joten siihen asti adios!(:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti