sunnuntai 17. elokuuta 2014

Kuumetta ja heppailua

Heippa! Torstaina ja perjantaina en päässy kouluun, koska kuume yllätti. Äiti haki mut torstaina kotiin ja nukuin koko päivän ja perjantainakin vaan lepäilin. Mulla oli torstaina melkein 39 astetta kuumetta, mutta perjantaina ei ollut sitten yhtään! Se meni tosi nopeesti ohi ja nyt mulla on enää yskää ja nuhaa, mutta nekin alkaa jo hellittää. Lauantaina menin Lapparille pitkästä aikaa hevosen hoitajan roolissa. Laitoin siis Piimän valmiiksi ja otin sitten toisen hevosen purettavaksi, koska Jossulla oli kaksi valkkaa peräkkäin. Niiden jälkeen chillailtiin hetki ja kävin sitten hakemassa Rusinan laitumelta ja kävin alle puoli tuntia humputtelemassa maneesissa ja ai että oli kivaa!


Ensimmäisellä viikolla ei päästy koulussa siis ratsastamaan, lukuunottamatta kaverini hevosta, jonka kävin kävelyttämässä. Nyt tulevalla viikolla päästään ratsastamaan ja loppuviikosta mulla on varmaankin pääsykokeet, joissa selviää, pääsenkö ratsastuksen ohjaajalinjalle vai en!


Tänään äiti ja iskä toi mut asuntolalle ja samalla käytiin kattelemassa Rusinan tulevaa kotia. Kivaltahan tuo vaikutti ja tajusin, ettei muuttoon oo enää kuin kaksi viikkoa! Aika on kulunut aivan sika nopeesti ja en voi kuvitella, että mun hevonen tulee kohta tänne, tai että ylipäätään omistan hevosen! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti