maanantai 4. elokuuta 2014

Koulupaikasta...

Ennen kuin koulusta puhun yhtään mitään, kerron nopeesti eilisistä harjoituskisoista, jossa menin K.N Specialin Fionalla ja voittohan sieltä tuli, 64% ja risat! Poni oli aivan huippu kiva koko radan.



Fiona sai palkinnoks porkkanaa ja minä Ivan Helsinki -meikkipussin! Oli ihan huippu hyvät fiilikset.

Illalla menin vielä kaksi tuntia Rusinalla ja että oli vähän kuollut olo tuntien jälkeen. Kumpikaan, minä tai poni ei oltas jaksettu mennä kunnolla enää hetkeäkään, mutta hyvin ponikin tsemppasi loppuun asti vaikka kuinka väsyttikin! 

Ja tosiaan tänään kävin Hingunniemessä soveltuvuuskokeissa. Alkuun olin vähän jäätynyt ja vähä hiljaa ja tuntu että haastattelussakin vaan sönkkäsin jotain, mutta haastattelijat sano et vaikutan järkevältä ja kivalta tyypiltä. Meillä oli myös tallikoe, jossa siis otettiin hevonen käytävälle, harjattiin ja putsattiin kavio ja vietiin takaisin karsinaan. Se meni omasta mielestäni kohtuullisen hyvin, vaikka tietty jotain tajusin että ois voinu tehä myös toisin, mutta tein miten yleensäkin, enkä niinkään ajatellut tilannetta kokeeksi.

(MyDaytä ei oo nyt tulossa... Anteeksi....)

Ja sitten koitti se jännittävin osuus, nimittäin pääseekö kouluun. Oikeasti meidän olisi pitänyt saada tietää vasta perjantaina, mutta koska koulujen alkuun on niin vähän aikaa, saatiin se tietää jo tänään, huippua!

Eli maanantaina kutsuu Hingunniemi ja Siilinjärven lukiolle sanon heipat jo tällä viikolla<3 ikävä tulee kavereita ja hevsosia täällä, mutta onneksi on viikonloput, eikä Rusinaa tarvitse ikävöidä pian(:

Mutta eipä muuta, ihan huikee fiilis jäi reissusta! Kiitos kaikille<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti